SNAC

In luna decembrie, Liceul de Arte Balasa Doamna a organizat doua activitati in cadrul Strategiei Nationale de Actiune Comunitara(SNAC), ambele cu strangere de fonduri care au fost folosite pentru a ajuta niste copii aflati in dificultate financiara.

Prima activitate, organizata pe 6 decembrie 2018, a constat in strangere de haine si incaltaminte, rechizite, alimente si alte obiecte necesare, si, de asemenea, donatii in bani in urma organizarii unui concert in amfiteatrul Liceului Balasa Doamna. Toate acestea au fost oferite cu generozitate de elevii de la mai multe clase, indrumati de profesorii lor. Beneficiari au fost copiii aflati in ingrijirea Parintelui Rada Adrian la Centrul Social Creștin al Arhiepiscopiei Târgoviște.

A doua activitate a constat in organizarea unui Concert de Craciun si a unui targ cu vanzare de ornamente si produse specifice Craciunului. S-au implicat cu mult efort doamnele profesoare de la catedra de arte plastice si alti profesori, precum si societati comerciale : Brutaria Pita Nealcose care a donat un cos mare de produse de panificatie si Odaia Buna, care a donat borcane cu dulceata si compot pe care elevii nostri le-au pictat in cadrul orelor de arte. Banii stransi de pe urma acestei activitati au ajutat o familie cu trei copii. De asemenea, au fost ajutati alti doi copii, elevi ai scolii, pentru care s-au platit abonamentele de autobuz ca ei sa poata ajunge la scoala in continuare.

Multumim tuturor celor ce au facut posibile aceste lucruri.

Coordonator SNAC : Sorina Gavrila