Dragi elevi,
Stimați părinți,

Pentru a vă înscrie la testele de aptitudini clasa a a V-a este necesar să vă programați înscrierea la secretariatul unității (telefonic, apelând numărul 0245211166 sau prin e-mail, la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.), în vederea respectării măsurilor de prevenire a infecției cu COVID 19.

Vă recomandăm, în cazul în care intenționați să transmiteți dosarul prin poștă/ curier, să aveți în vedere că întregul dosar trebuie să ajungă cel mai târziu în data de 24 iunie 2020, ora 16:00. Dosarele ajunse la secretariat după această dată nu vor fi analizate.

Vă mulțumim pentru înțelegere.
 

Calendarul admiterii:

Data/ Termenul limită Evenimentul prevăzut de calendar
18 mai - 24 iunie 2020 Înscrierea elevilor pentru a participa la testul de aptitudini
25 iunie 2020, ora 16:00 Afișarea, pe pagina de internet a Liceului de Arte „Bălașa Doamna” Târgoviște și la avizier, a programării și a repartizării pe săli a candidaților, în funcție de specializări și probe.
26 iunie 2020, ora 9:00 Susținerea probelor de aptitudini, pe specializări, conform programării afișate
26 iunie 2020, ora 18:00 Afișarea rezultatelor testelor de aptitudini, pe pagina de internet a Liceului de Arte „Bălașa Doamna” Târgoviște și la avizier
25 august 2020 Depunerea, la secretariatul Liceului de Arte a cererilor de transfer, pentru elevii declarați admiși care provin din alte unități de învățământ
28 august 2020, ora 9:00 Ședința Consiliului de administrație pentru aprobarea transferurilor
28 august 2020, după ora 11:00 Depunerea cererilor de transfer la secretariatul unităților din care provin elevii
7 septembrie 2020 Depunerea cererilor aprobate în Consiliile de administrație ale unităților din care provin elevii transferați la secretariatul Liceului de Arte „Bălașa Doamna” Târgoviște
7 septembrie 2020 Înmatricularea elevilor admiși care provin din alte unități școlare și care au depus cererile de transfer

 

Locuri disponibile:

Specializarea Arte plastice: 30 de locuri

Specializarea Muzică: 30 de locuri (repartizarea locurilor pe instrumente este specificată pe cererea de înscriere la testul de aptitudini).

Notă: Locurile alocate pentru instrumentele pian și vioară pot fi ocupate numai prin examen de diferență, întrucât acestea se studiază numai începând cu clasa I.

 

Acte necesare înscrierii:

1. Cerere - tip

       Descarcă de aici cererea pentru specializarea arte;

       Descarcă de aici cererea pentru specializarea muzică; 

2. Copie de pe certificatul de naștere al copilului care este înscris la test

3. Adeverință de elev (de la școala de proveniență)

4. Copie CI/BI părinți

Testarea, examinarea și verificarea aptitudinilor, prin probe specifice, vizează:
     a) pentru specializări în arte vizuale: percepția vizuală, creativitatea; 
     b) pentru specializări în muzică: auzul muzical, simțul ritmic, memoria muzicală;

Probele se evaluează de către comisii de specialitate constituite din profesori calificați ai unității de învățământ, numite prin decizie a conducătorului unității de învățământ. La probele de testare a aptitudinilor nu se admit contestații.

Vizualizează informații suplimentare cu privire la desfășurarea testului de aptitudini la specializarea Arte aici, iar pentru specializarea Muzică - aici.

 

Succes!!!